Logo

Rabarberbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg rabarber
1 tsk Maizenamel
4 spsk sukker

Mandeldej:
3 æg
3 spsk sukker
½ dl mandler

Rens og skyl rabarberne. Skær dem i ca 3 cm lange stykker. Læg stykkerne i et smurt, ovnfast fad.
Bland Maizenamel og sukker og drys blandingen over rabarberne. Dæk formen med aluminiumsfolie og bag dem i ovnen i 15 min ved 225 º.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her