Logo

Pålægssky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pålægssky


Pålægssky kan fx bruges på en rullepølsemad sammen med rå løg


#

1 l vand
4 terninger oksebouillon 
2 spsk soya
1 tsk engelsk sauce
2 tsk salt
10 blade husblas

Vandet bringes i kog med de 4 okseterninger til de er helt opløste, soya, engelsk sauce, salt røres i.
Stilles til afkøling et køligt sted til fedtet har lagt sig foroven og dannet skorpe.
Dette fjernes med forsigtigt med en ske.
Husblasen lægges i blød i koldt vand i 15 min.
Skyen varmes op, men må ikke koge, derefter røres husblasen i skyen.

Stilles i køleskabet når det er afkølet.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (12 stemmer)
Siden er blevet set 5.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her