svinemørbrad 
Appelsinmarinade: 
appensinskal 
appelsinjuice 
smeltet smør 
sort peber 
Barbecuemarinade: 
olie 
ketchup 
ketjap 
ingefær 
koriander 
farin 
Masala 
Kinamarinade: 
olie 
soya 
ananasjuice 
ingefær 
koriander 
citronsaft 
sukker 
Whiskeymarinade: 
olie 
whiskey 
sort peber 
lidt rosmarin 
Urtemarinade: 
dild 
persille 
purløg 
timian 
sur fløde 
olie 
Chilimarinade: 
ketchup 
olie 
sambal oelek 
cayennepeber 
Afpuds mørbraden, skær den i tykke skiver, pres dem lidt flade med håndroden, og mariner dem ca. 2 timer i forskellige marinader, for derefter at grille dem på bordet over en varm marmorsten, men de kan evt. også sættes på spid med grønsager og grilles i ovnen. 
Bemærk at marinaderne ikke er tilsat salt; det bruges nemlig ved stegningen på stenen.