Logo

Rejer i rødt - pastasalat med rejer og tomatmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 pers.):
 
300 g rød torret pasta
200 g Royal Greenland rejer med tomatmarinade (150 g rejer, 50 g tomatmarinade)
50 g soltørret tomat i olie i små tern
1 rød peberfrugt i strimler/julienne
40 g flager af frisk parmesanost
 
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Lad den køle af i koldt vand og dryppe af i en sigte.
Bland pasta med rejer og tomatmarinade, tern af soltørret tomat og strimler af rød peber. Pynt med parmesanost flager.
Salaten serveres med focacciabrød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 982 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her