Logo

Grønsager, ovnbagte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 2 personer.

2 rensede porrer
1 halveret hvidløg
2 skrællede gulerødder
2 skrællede persillerødder
2 skalotteløg (skær roden fra)
4 dl tør hvidvin
salt og peber

Tilberedning:
Skær grønsagerne i grove stykker. Grøntsagerne lægges i et ovnfast fad. Tilsæt hvidvin og olivenolie. Krydr med salt og peber. Sæt fadet i en varm ovn, 225ºC i 25 - 30 minutter. Vend grønsagerne under vejs. Server den lune som de er, men er der grønsager tilovers smager de dejligt vendt med lidt frisk salat dagen efter.

Vinterens grønsager smager helt vidunderligt tilberedt på denne enkle måde. Passer perfekt til stegt lam eller andet kød.
---

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her