200 g  kyllingebryst
1 papayafrugt
4 tomater
2 fed hvidløg
2 friske grønne chili
2 spsk  vegetabilsk olie
 
Dressing: 
3 spsk  vand
3 spsk  limesaft
2 spsk  eddike
2 spsk  Nam pla
1 spsk  sukker
2 spsk  vegetabilsk olie
 
Pynt: 
basilikumblade
Skær kyllingebryst ud i tynde strimler. 
Skræl papayaen. Halver den og skrab de sorte kerner ud. 
Skær papayaen på tværs i tynde stykker, tomaterne i skiver. 
Hak hvidløg og chili fint. 
Dressing:
Kom ingredienserne i en kasserolle. 
Opvarm under omrøring til sukkeret er opløst. 
Varm en wok og slyng olien rundt. 
Svits kyllingebrystet til der er blevet mørt. 
Læg tomaterne på et fad, dernæst papaya og kyllingestykkerne. 
Drys hvidløg og chili over. 
Fordel dressingen over og pynt med hele basilikum.