Logo

Ovnstegt kalkunrullesteg med kartoffellasagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kalkunrullesteg
½ dl olie
600 g blandede ordnede grønsager (gulerødder pastinakker porrer)
2 store kartofler
1 ½ dl piskefløde
1 æg
2 tsk dijonsennep
fintklippet estragon
 
De blandede grønsager skæres i mindre stykker og koges møre i letsaltet vand ca. 30 min.
Kartoflerne skæres i meget tynde skiver og blancheres i samme vand, hvorefter de drypper af for sig selv.
Imens brunes stegen i en gryde i olien, drysses med salt og peber, og
steges derefter i ovnen i 1 time ved 150°C.
Herefter hviler den tildækket i 15 min.
De blandede grønsager drypper af i et dørslag, hvorefter de findeles kort tid i blender.
I en skål røres grønsagsmassen med sennep, ost, fløde, æg og fintklippet estragon.
Massen smages til med salt og peber.
I et smurt ovnfast fad lægges kartoffelskiverne og grønsagsmassen i lag.
Der sluttes med kartofler som pensles med smeltet smør.
Bages ca. 45 min. ved 175°C og serveres til stegen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.504 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her