Dej: 
125 g  hvedemel 
½ tsk  groft salt 
3 dl  sødmælk 
3 æg 
50 g  smeltet smør 
smør til bagning 
 
Fyld: 
4 dl  væde ialt: piskefløde og fiskesuppe 
2 dl  vand 
1 spsk  eddike 
1 tsk  gGroft salt 
1 laurbærblad 
5 hele peberkorn 
400 g  rødspættefileter 
250 g  champignon 
75 g  smør 
5 spsk  hvedemel 
1 spsk  citronsaft 
1 tsk  groft salt 
friskkværnet peber 
150 g  reven, mild Danbo 
Pandekager: 
Bland hvedemel og salt. 
Tilsæt mælk, æg og smeltet smør og rør dejen godt sammen. 
Bag 8 pandekager af dejen. 
Fiskefyld: 
Bring vand, eddike og krydderier i kog i en gryde, og damp fileterne 
under tætsluttende låg i 3-4 min. 
Tag dem op og skær dem i mindre stykker. 
Rens champignons og skær dem i skiver. 
Svits dem i ⅓ af smørret, og tag dem op. 
Smelt resten af smørret i gryden. 
Tilsæt melet og bag det godt sammen. 
Kom halvdelen af fiskesuppen og piskefløden i. 
Når stuvningen koger, tilsættes resten af væsken lidt efter lidt. 
Kog stuvningen godt igennem, smag til med citronsaft, salt og peber. Vend forsigtigt champignon og fiskestykker i stuvningen.
Fordel fiskestuvningen på pandekagerne. 
Bøj siderne ind over fyldet og rul em sammen. 
Læg pandekagerne i et smurt, ovnfast fad. 
Fordel den revne ost over, og gratiner retten midt i ovnen ved 200°C i ca. 20 min.
Tilbehør:
Grøn salat, hvis pandekagerne serveres som hovedret.
Tips: Portionen rækker til 8 personer, serveret som forret.