Logo

Røget laks med salat og forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g røget laks i tern
8 forårsløg, skåret i 1 cm lange stykker
125 g squash i 2,5 cm lange stykker
100 g grøn peberfrugt skåret i ringe
3 mellemstore flået udkernet hakkede tomater
3 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
Salt
Peber, friskkværnet
1 spsk frisk hakket koriander

Forårsløgene dækkes med letsaltet vand og koges i 3 minutter, til de netop er møre. Vandet hældes fra, og forårsløgene kommes over i en skål. Squashene dækkes lige knapt med vand og koges i 5 minutter. Vandet hældes fra, og de hældes sammen med forårsløgene. Peberfrugt, laks og tomater tilsættes.

Olie, eddike, salt og peber kommes i en skål og piskes godt sammen. Hældes over salaten og skålen dækkes til og stilles i køleskab i 30 minutter. Salaten vendes med let hånd inden servering og pyntes med hakket koriander.

Hertil serveres groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.662 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her