Logo

Bryggeres gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 store løg
Smør
500 g benfri svinebov, eller skinke
5 gulerødder
1 fed hvidløg
1 flaske øl
1 bouillonterning
hakket persille

Løgene pilles, hakkes og svitses i gryden uden at tage farve.
Kødet skæres i tern. og brunes, inden det blandes i løgene.
Gulerødderne skæres i stænger og tilsættes sammen med det hakkede hvidløg.
Kog panden af med lidt øl og kom det i gryden.
Tilsæt resten af øllet og bouillonterningen og lad retten snurre under låg, til kødet er mørt.
Retten smages til og serveres med et drys friskhakket persille.
Giv syltede agurker, kartofler og evt. tomater til.

Tips: Retten kan jævnes med Maizena udrør i koldt vand eller øl.
Vil man variere opskriften tilsættes ca. 150 g champignons og en dåse flåede tomater uden væde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her