Logo

Fisketimbale - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En god og nem ret med fiskefars. Hvis man vil springe lidt over tilberednin­gen, kan der bruges en frossen grønsagsblanding.

Til 4 personer

 

1 kg fiskefars

2 æg

1 dl fløde

salt og peber

350 g grønsagsblanding af gulerødder, ærter og blomkål, alt i små stykker

2 dl vand

½ tsk salt

2-3 spsk smør

 

Rør fiskefarsen op med æggene og rør fløde og krydderier i.

Giv grønsagerne et opkog i letsaltet vand.

Lad dem dryppe af i en sigte og bland dem så i fiskefarsen.

Smør et ovnfast fad og kom fiskefarsen i.

Fordel smørklatter over og dæk med alufolie.

Sæt fadet midt i ovnen ved 180°C i ca. 50 minutter.

Serveres med smeltet eller rørt smør og kogte, gerne melede kartofler.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her