Logo

Verdens bedste kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg kartofler
½ agurk
1 løg
500 g cheasy fraise/ fromage fraise
karry
salt
peber
citron
sukker
purløg

Kartoflerne skrælles og koges - stilles til afkøling og skæres i mundrette stykker.
Hak løg og agurk fint og bland det med cheasy fraisen, tilsæt karry
efter smag (ca. 2-3 tsk ) smag til med salt, peber og citron - ½ tsk
sukker.
Kartoflerne kommes i når de er afkølede...stilles på køl et par timer
hvor det står og trækker smag og bliver - endnu - bedre...Pynt
evt.purløg og tomat
Rigtig lækkert til grill om sommeren

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her