Logo

To slags sild i skålen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


2 spegesildefileter,
2 kryddersildefileter,
2 dl rødvins-eddike,
75 g mørk farin,
2 tsk letknuste enebær,
8-10 kryddernelliker,
2 spsk tørret dild,
3-4 spsk sherry eller portvin,
2 mellemstore løg.

Spegesilde- og kryddersildefileterne skylles, løber af, skæres i snitter på skrå og lægges mellem hinanden i en skål.
Rødvins-eddike, mørk farin, krydderier, sherry (eller portvin) plus det ene afløgene, skåret i både, får et let opkog og afkøles. Marinaden sies derefter, inden den hældes over silde stykkerne i skålen. Trækker 4-5 timer, og drysses ved serveringen med det resterende løg, snittet i tynde ringe.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her