Logo

Svampesalat med linser, urter og gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svampesalat med linser, urter og gedeost

 

Her finder du opskriften på denne nemme svampesalat med linser, urter og gedeost. Perfekt tilbehør til både fisk og kød eller blot som vegetarret.

4 personer. Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 30 min.

 

# Ingredienser

400 g svampe

400 g persillerod (eller pastinak)

2 fed hvidløg

1 rødløg

¼ bdt. oregano

2 spsk olie

1 ds linser

100 g gedeost

¼ bdt. mynte

salt og peber

*

Rens svampene og skær dem i mindre stykker.

Rens persillerødder og skær dem på langs i tynde stænger.

Snit rødløg, hvidløg og oregano fint.

Steg rødder, løg og hvidløg af i olie på en varm pande til det er let brunet, vend oregano deri, og smag til med salt og peber.

Kom det på et lille fad, hvorpå linser og ost fordeles, og drys med groft hakket mynte.

Servér med brød og ekstra olie.

 

Tips: Serveres som tilbehør både til fisk og kød, men kan også fint spises som vegetarret. Kan også laves med kikærter i stedet for linser og pastinakker i stedet for persillerødder.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her