Logo

Stenbidder i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 Stenbidderfiletter
500 g champignon.
2 gulerødder
2 porrer
2 persillerødder
carambolefrugt

Grøntsagerne renses og skæres i ikke alt for små stykker, og ristes let på panden.
Placer grønsagerne (undtaget champignon) i bunden af et ovnfast fad og læg fisken over, og til sidst champignon.
Overhæld det hele med en ½ flaske hvidvin, drys med salt og peber. Sæt det hele i ovnen ved 180°C i ca. 15 – 20 min.
Dekorer retten med skiveskåret carambolefrugt.
Server med ris.

Tips: En god kraftig bourgogne hvidvin, eller en let kølig beaujolais er
god til denne ret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her