Logo

Grillet gåsefilet med andeleverkartoffelpuré og selleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g fersk andelever
600 g mandelkartoffelpuré
1 krukke frisk kørvel, finthakket
1 bundt bladpersille, finthakket
350 g fintstrimlet rodselleri
5 dl solsikkeolie, til fritering
1 kg gåsefilet med skind
1 spsk olivenolie
salt
peber

Rødvinssauce:
1 gulerod
1 løg
100 g rodselleri
150 g røget bacon
100 g smør
1 flaske rødvin
5 dl mørk kalvefond
salt
peber

Skær andeleveren i mindre stykker.
Steg stykkerne uden fedt på en varm pande.
Vend stykkerne i kartoffelpuréen. Tilsæt urter.
Friter rodsellerien i olie til den får farve.
Skær gåsefiletterne ud og grill dem i lidt olivenolie.
Server dem herefter med andeleverkartoffelpuré, rodselleri og rødvinssauce.

Rødvinssauce:
Skær grønsagerne og flæsket i mindre stykker.
Brun stykkerne i 50 g smør.
Hæld vinen på, indkog til det halve og si.
Rør det resterende smør i inden serveringen.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.149 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her