Logo

Squashtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
125 g hvedemel
125 g havregryn
½ tsk salt
125 g smør
2-3 spsk vand

Fyld:
500 g squash
1 løg
250 g svampe
25 g smør
frisk rosmarin
2 dl fløde
2 æg
salt
peber

Dejen:
Smuldr hvedemel, havregryn, salt og smør sammen og saml hurtigt dejen med koldt vand.
Rul den ud og fordel den i en tærteform.
Sæt den i køleskab ½ time, prik den med en gaffel og forbag 10 min. ved 200ºC.

Fyldet:
Svits det hakkede løg i smør sammen med svampene der er skåret lidt ud.
Tilsæt squash i tern og lidt finthakket rosmarin.
Hæld fløden på, lad det koge op og stil det til afkøling.

Pisk æggene sammen og rør dem i den afkølede grønsagsblanding.
Smag til med salt og peber og fyld det i den forbagte tærtebund.
Bag tærten ved 180 ° i ca. 40 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.209 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her