Logo

Stuvet hvidkål 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hvidkål
2 dl vand
1-2 tsk salt
3 spsk hvedemel (30 g)
4-4 ½ dl mælk
15 g smør
friskreven muskatnød
2 spsk hakket persille
 
Snit kålen og kog den i 5-8 minutter i vand med salt.
Ryst hvedemel og 1 ½ dl mælk til en jævning, tilsæt den sammen med resten af mælken.
Lad kålen koge igennem et par minutter.
Tilsæt smørret, smag til med salt og peber og drys lidt persille ud over.
Serveres til farsretter/frikadeller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her