Logo

Paddekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lagkager - Denne kage er faktisk usædvanligt lækker, men den er lidt dyr at lave.

30 Toms chokolade skildpadder
1 l piskefløde
250 g mørk chokolade
250 g marcipan
3 lagkagebunde
makroner

Smelt 18 padder og chokoladen på vandbad. Tilsæt en smule af fløden så massen får en cremet konsistens. Pisk 7 dl fløde til flødeskum og bland paddemassen heri. Sæt det i køleskab mindst et par timer. Kagen monteres med skiftevis lagkagebund, knuste makroner og paddemasse - øverst skal der være en lagkagebund. Hele herligheden pakkes ind i marcipan, som rulles fladt med en kagerulle og pyntes med flødeskum og hele padder.
Velbekomme!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her