Logo

Australsk lakseret med ananassauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 (400 gram) hel laksefilet uden skind
1 spsk olie
2 tsk revet citronskal
1 tsk salt
3 spsk kokos
2 majskolber
½ spsk olie
Sauce af:
1 spsk hakket løg
1 tsk stærk karry
½ spsk olie
2 dl fiskebouillon
1 dl cremefraiche 38%
2 dl ananasmos
Tilbehør: 240 gram vilde risblanding og flûte.
 
Laksen lægges i en smurt ovnfast form.
Olie, citronskal og salt røres sammen og pensles på fisken.
Kokos drysses over.
Stilles i en 225ºC varm ovn i ca. 15 - 20 minutter.
Majskolberne halveres, og pensles med olie og lægges i et lille smurt ovnfast fad - eller på alufolie.
Stilles i ovnen sammen med laksen.
Løg og karry svitses i olien i en lille gryde.
Bouillon og cremefraiche tilsættes.
Saucen simrer under omrøring 5-7 minutter.
Ananasmosen blendes og vendes i.
Sauces smages til med salt og hvid peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her