Logo

Champignon a la Greque

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


2,5 dl vand
0,9 dl olivenolie
saften af en citron
1 tsk balsamicoeddike
et laurbærblad
en kvist timian
et drys hel sort peber
et drys korianderfrø
salt
små champignon eller markchampignon

Hæld vand, olie, citron og balsamico i en gryde. Tilsæt krydderierne. Bring blandingen i kog og tilsæt champignonerne. Lad dem simre i fem minutter. Gryden tages af varmen, og champignonerne afkøles. Herefter hældes de på rene glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her