Logo

Røget sildesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille salathoved
5 røgede sild
klippet purløg
1 hakket løg
evt. rødløg
1 spsk kapers

Sauce:
2 dl cremefraiche
1 æggeblomme
½ tsk karry
salt
peber

På et fad lægges den fintstrimlede salat, herover de velpillede sild i mindre stykker og til sidst klippet purløg, hakket rå løg, hakkede kapers. Herover kan evt. fordeles saucen, der er rørt sammen og smagt godt til med karry, salt og peber.

saucen kan også serveres til og gerne i selskab med ristet brød og smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her