Logo

Romainesalat med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 romainesalat
4 spsk olivenolie
4 spsk appelsinsaft
et drys stødt kanel
salt
friskkværnet peber

Læg salatbladene i vand et par timer - så bliver de rigtig sprøde.
Skær dem i 4 cm brede strimler.
Rør dressingen sammen og hæld den over salaten, vend rundt og drys evt med lidt sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her