
500 g ravioli fyldt med ost 
Dressing: 
1 dl god raps- eller olivenolie 
1,5 spsk sød sennep (evt. honey dijon Fra Maille) 
1 fed hvidløg 
2-3 finhakkede ansjosfileter 
30-50 g fintrevet parmesanost 
citronsaft 
salt og peber 
2 tomater 
200 g store rejer 
frisk basilikum eller persille 
 
Kog ravioli efter anvisning på emballagen. 
Pisk olien i senneppen lidt efter lidt, til den er cremet og tyk. 
Pres hvidløget i. 
Tilsæt ansjoser, parmesanost og citronsaft. 
Smag til med salt, peber og citronsaft. 
Dressingen skal røres meget og kan godt skille, rør den da tyk igen med citronsaft. 
Fjern kernerne fra tomaterne, og skær dem i tern. 
Vend dressing, tomat og rejer i de meget varme raviolier. 
Drys med basilikum.