Logo

Grillet spidskål med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet spidskål med ost

 

Stegt spidskål smager helt fantastisk, og du kan sagtens bruge en almindelig stegepande.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 10-15 min.

 

#

1 lille spidskål

2-3 spsk olie

1 stykke parmesanost

salt og peber

*

 

Skær kålen i både, så stokken holder bladene sammen.

Pensl kålen godt med olie.

Steg kålen på alle sider på en oliesmurt grill eller grillpande, og krydr med salt og peber.

Drys den varme kål med friskrevet parmesanost, og server som tilbehør til kød, fjerkræ, fisk eller andre grønsager.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her