Logo

Fiskesuppe med safran

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

to personer

300 g fiskefileter, fx torsk
1 løg
2 gulerødder
3 spsk tomatkoncentrat
1 fed snittet hvidløg
2 dl hvidvin
4 dl fiskebouillon
1 brev safran
olivenolie
Salt og peber

Skær løg og gulerod i mindre tern. Svits i olie i en gryde. Tilsæt tomat, hvidløg, hvidvin, bouillon og safran(o,2g) og lad simre under låg i 10-15 minutter. Skær fisken i mundstore stykker og kom i suppen. Lad simre 2 minutter. Server suppen i store dybe tallerkener Drys din favoritkrydderurt over.

Køb en god mayonnaise og smag den til med revet hvidløg. Smør det på ristet brød, og server til suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.330 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her