Logo

Mørbrad med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinemørbrad
1 tsk paprika
1 tsk god karry
1 spsk sojasauce
2 spsk tomatpure
1 tsk rørsukker
2 dl fløde
1 bakke champignons
1 løg

Kødet befries for sener og hinder og skæres i finger tykke skiver og krydres godt med salt peber paprika og karry. Steges i lidt olie og lægges i et ovnfast fad.

Snit løg og svampe og rist dem på panden, læg dem over bøfferne.

Panden koges af med tomatpure og soja.

Tilsæt lidt vand, og fløde Smages til med salt og peber sukker og hældes over fadet som stilles i ovn i 10 min ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her