Logo

Svinekotelet med sølvbede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hurtig og nem ret med svinekotelleter der serveres med sølvbeder. Sølvbeder kendes også under navnene bladbede og mangold. Velbekomme.

 

Til 2 personer:

2 svinekotteletter, gerne økologiske
Frisk rosmarin
½ citron
1 stk sølvbede
1 dl piskefløde
1 tsk diijon sennep
Salt og peber

Tilberedning:
Varm lidt olivenolie på en pande og steg kødet med rosmarin. Steg det ca. 4-5 minutter i alt. Pres citron henover og krydr med salt og peber. Skær roden af sølvbeden og snit den hvide stilk. Varm olivenolie i en sauterpande og rist stænglerne i 2 minutter. Tilsæt de grovsnittet blade og fløde. Rør sennep i og smag til med salt og peber. Kog det igennem og server til koteletterne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her