Logo

Struds og broccoli i sursød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g strudsefilet i strimler
3 spsk sesamfrø

Marinade:
½ dl soyasauce
1 fed hakket hvidløg
1 spsk finthakket frisk ingefær
1 spsk (sesam-) olie

Grøntsager:
½ kg broccoli
4 gulerødder
1 spsk olie

Sauce::
½ l vand/bouillon
saft af ½ citron
2 spsk konc. tomatpuré
1 dl eddike
1 ½ spsk majsstivelse
1 spsk sukker

Rør marinaden sammen og lad kødet trække fra ½-2 timer i den.
Rist sesamfrøene et par minutter på en tør pande.

Del broccolien i små buketter og broccolistilk og gulerødder i tynde skiver på skrå.
Giv ingredienserne til den sursøde sauce et opkog og smag til med salt og peber.

Steg kød og marinade i en hed wok eller stegegryde et par minutter.
Tag kødet op og steg broccoli og gulerødder 4-5 min.
Tilsæt kød og sauce og varm retten igennem.

Server ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her