
Skulle der blive rester fra dips, kan de med fordel bruges som sandwichcreme. 
 
Pestodip: 
3 spsk basilikum eller tomatpesto 
2 dl græsk yoghurt eller cremefraiche 
salt og peber 
½ tsk sukker 
 
Peanutdip: 
2 spsk peanutbutter 
1-2 spsk citronsaft 
1 tsk revet citronskal fra økologisk eller usprøjtet citron 
1,5 dl græsk yoghurt 
salt og peber 
lidt chilisauce eller lidt finthakket frisk chili 
 
Tzatziki: 
½ agurk 
½ grøn peberfrugt 
2 dl græsk yoghurt 
1-2 fed hvidløg 
salt og peber 
 
Tilbehør: godt med nachos naturel 
 
Rør pestodippen godt sammen og smag den til. 
 
Rør peanutbutter, citronsaft og -skal sammen. 
Bland yoghurt i, og smag til med salt, peber og chili. 
 
Riv agurk og peberfrugt groft. 
Pres overskydende væde væk. 
Rør yoghurt og presset hvidløg sammen. 
Vend agurk og peberfrugt i, smag til med salt og peber. 
 
Nu er det bare at få gang i cremen.