 
 
Pandekager med pikant fyld
400 g hakket oksekød 
smør eller margarine 
2 spsk Dijon-sennep 
2 spsk tomatpure 
1 spsk kinesisk soya 
2 spsk klippet persille 
1½-2 dl cremefraiche 
peber 
8-10 usødede Pandekager - se Tillæg 
3-4 spsk reven ost 
*
Brun det hakkede kød i smør eller margarine, til det taber farven og smuldrer - rør med en gaffel. 
Tilsæt sennep, tomatpuré og soya og lad det snurre 3-4 minutter. 
Rør persille og cremefraiche i og smag til med peber. 
Lad det snurre endnu et par minutter. 
Fyld de usødede pandekager med kødblandingen og læg dem med sammenføjningen nedad i smurt, ildfast fad. 
Drys med reven ost og dryp med lidt smeltet fedtstof. 
Gratiner retten i ca. 20 minutter ved 250°C