Logo

Marineret hvidkålssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvidkål snittes fint.
Kogende vand hældes over og kålen henstår heri 1 time.
1 ½ dl vand
¾ dl eddike
1 hakket løg

1 tsk salt koges sammen i 10 minutter og hældes over den godt afdryppede kål, smages til med lidt sødestof og kan tilsættes rå skivede champignon.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her