Logo

Avocadosuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Avocadosuppe

 

Det behøver ikke at være spor besværligt at have (sommer)gæster. Giv dem en kold suppe eller måske noget fra »salatbaren« til forret. Her er forslag til hovedretter. Dessert-ideer findes her.


Til 6 personer. Tilberedningstid: 15 min. Køletid: 1 time. Ikke fryseegnet


#

3 store modne avocado

1 citron

1¼ l hønsebouillon (fx af terning)

1 dl piskefløde

karse, brøndkarse eller storbladet persille

1 lille chili (kan udelades)

salt og peber fra kværn

*

1. Del avocadoerne på langs og fjern stenene.

Tag frugtkødet ud med en ske og hæld saften af en halv citron over.

Gnid frugtkødet gennem en sigte eller mos det i en blender sammen med lidt af bouillonen og karse (eller hvad du vælger) og evt lidt chili.

2. Pisk pureen med resten af bouillonen og fløden.

Smag til med salt, peber og citronsaft.

3. Lad suppen stå tildækket i køleskabet i 1 time.

Serveres evt. med en isterning i og pyntet med lidt karse og evt. en »citronrytter«.

Ristet brød eller flûtes serveres til.


Tips: En af avocadoerne kan udskiftes med 3 grønne asparges og den ¼ l bouillon kan erstattes af ¼ l mousserende vin, som dog først tilsættes lige før servering.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her