Logo

Thai marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk Kinesisk "Femkrydderi (fås i specialforretninger) 
2 spsk risvin
2 spsk lynghonning
2 spsk japansk soyasauce
1 tsk sesamolie
2 knuste eller finthakkede fed hvidløg
2 cm. frisk ingefær, revet
 
Nu er vi virkelig i Østen. Hér er marinaden til bl.a. laksekoteletter,
svinekød og fjerkræudskaringer.
Når alle ingredienser er blandet, hældes marinaden over de fisk eller
kødstykker, der skal grilles. Lad det marinere tildækket ved
rumtemperatur i 30 min. eller i køleskabet i op til 6 timer.
Umiddelbart før kød/fjerkræstykkerne skal grilles, afdryppes de og den
evt. overskydende marinade koges op og bruges til efterpensling under
stegningen.
Denne marinade kan bruges både ved grillning i haven og i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her