Logo

Engelsk bøf 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g velhængt oksemørbrad filet eller inderlår
salt, peber
3 skivede løg
75 g smør
 
Skær kødet i et par cm tykke skiver.
Steg først løgene gyldne i ½ af smørret.
Tag dem af panden.
Steg så bøfferne 2-3 min på hver side, alt efter hvor røde de ønskes.
Drys salt og peber på.
Fordel løgene over bøfferne ved serveringen.
Kog evt. panden af med lidt suppe eller bouillon og fløde og servér denne
skysauce til, sammen med kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her