Logo

Nuoc Mam Cham - fishsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ dl vand eller frisk kokossaft
1 tsk riseddike
1 tsk sukker
1 udkernet, finthakket rød chili
2 fed knust hvidløg
1 spsk limesaft
2 spsk fishsauce

Kog vand eller kokossaft med eddike og sukker og køl af. Bland chili, hvidløg og limesaft og pisk det i kokosblandingen. Rør fiskesaucen i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.192 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her