Logo

Løgsuppe med almindelig østershat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 løg
toastbrød
150 g smør
revet ost
250 g almindelig østershat
evt. bouillon
persille
salt, peber
 
Løgene snittes fint og steges i halvdelen af smørret under omrøring, til de er lysebrune.
Vand eller bouillon tilsættes, og det koger ca. ½ time.
Udskåret østershat steges i resten af smørret og tilsættes suppen, som nu koger videre i 10 min.
Tilsæt hakket persille og smag til med salt og peber.
Anret suppen i ovnfaste suppeskåle.
Skiver af toastbrød uden skorpe lægges oven i suppen.
Der drysses med revet ost og suppen gratineres i ovnen, til osten er lysebrun.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her