Logo

Paella med skinkestrimler i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200-250 g skinkestrimler
½ spsk olie
150 g rejer
2 tsk sojasauce
1 fed hvidløg
citronskal
1-2 dl ris
1 skalotteløg
½ spsk olie
1 porre
½ rød peberfrugt
1-2 tsk karry
safran eller gurkemeje
1 dl bouillon
¼ agurk
½ mango
salt og peber

Pynt:
Persille - gerne bredbladet

Kog risene.
Skalotteløg hakkes fint og ristes i olie på en stor pande eller i en wok.
Tilsæt tynde skiver porre, tern af peberfrugt og karry og rist det et
par minutter.
Tilsæt kogte ris, et drys safran eller gurkemeje og bouillon.
Kom tern af skrællet agurk uden kerne og tern af skrællet mango i.
Dup strimlerne tørre med køkkenrulle.
Kom olien på en meget varm wok eller pande, kom strimlerne på panden. Lad strimlerne danne skorpe inden kødet vendes.
Steg kødet på alle sider i alt 1-1 ½ minut.
Tilsæt rejerne. Krydr med soja, hvidløg og citronskal og bland det i
risblandingen.
Varm godt igennem og smag til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her