Logo

Svinemørbradgryde 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinemørbrad
2 løg
2 porrer
2 fede hvidløg
3 tsk pikant ost
1 rød peber
1 grøn peber
3-4 dl rødvin
2 dl bouillon
2 dl fløde
500 g champignon
frisk timian
frisk oregano
frisk basilikum
salt, peber
olie eller smør til stegning
 
Rens mørbraden for sener og skær den i skiver ca 4-5 cm tykke.
Drys salt og peber på skiverne og brun dem på panden.
Tag kødet af panden og svits løg, hvidløg og porre på panden.
Rør pikant osten ud i løget.
Hæld det hele i et ovnfast fad tilsæt rødvin, bouillon og peberfrugter.
Salt og peber tilsættes og fløden hældes hen over.
Sæt det i ovnen ved 170ºC i 15 min.
Rist champignonerne i panden og efter 15 min fordeles de hen over kødet og løget.
Herefter skal gryderetten have yderligere 15 min.
Kan jævnes med Maizena.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her