2 svinemørbrad
2 løg
2 porrer
2 fede hvidløg
3 tsk pikant ost
1 rød peber
1 grøn peber
3-4 dl rødvin
2 dl bouillon
2 dl fløde
500 g champignon
frisk timian
frisk oregano
frisk basilikum
salt, peber
olie eller smør til stegning
Rens mørbraden for sener og skær den i skiver ca 4-5 cm tykke.
Drys salt og peber på skiverne og brun dem på panden.
Tag kødet af panden og svits løg, hvidløg og porre på panden.
Rør pikant osten ud i løget.
Hæld det hele i et ovnfast fad tilsæt rødvin, bouillon og peberfrugter.
Salt og peber tilsættes og fløden hældes hen over.
Sæt det i ovnen ved 170ºC i 15 min.
Rist champignonerne i panden og efter 15 min fordeles de hen over kødet og løget.
Herefter skal gryderetten have yderligere 15 min.
Kan jævnes med Maizena.