Logo

Flæskerullepølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg slag
2 løg
1 spsk salt
1 tsk peber
½ tsk allerhånde
1 tsk sukker
3 blade husblas
 
Salt, peber, sukker og allerhånde blandes godt og gnides på kødet.
Løgene hakkes fint og drysses på kødet.
Husblasen fordeles ovenpå løgene, og kødet rulles sammen.
Rullepølsen pakkes ind i husholdningsfilm (det holder på saften) og
snørres derefter med bomuldsgarn.
Pølsen dækkes til og stilles i køleskabet i mindst 2 døgn, hvorefter den
koges i vand i ca 1 ½ time.
Når pølsen er kogt, skal den stå under let pres i køleskabet (læg et lille
spækbræt ovenpå pølsen og sæt en mindre gryde med vand ovenpå).
Rullepølsen serveres med groft rugbrød, fedt, sky og løgringe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.406 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her