Logo

Drømmekoge fro Brovst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

16 stk

3 æg
175,g sukker
1 tsk vaniljesukker
200 g hvedemel
½ tsk bagepulver
2 spsk smagsneutral rapsolie (mad- og salatolie) eller flydende margarine
1 dl let-, mini- eller skummetmælk

Kokosglasur:
1 dl havregryn
1 dl kokosmel
¾ dl let-, mini- eller skummetmælk
1 spsk smagsneutral rapsolie (mad- og salatolie) eller flydende margarine
150 g brun farin

1. Tænd ovnen på 200° (varmluft 180°).
2. Beklæd et ovnfast fad, ca. 20 x 20 cm, med bagepapir.
3. Pisk æg, sukker og vaniljesukker med håndmikseren til et hvidt skum.
4. Sigt hvedemel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i æggeskummet sammen med olie og mælk.
5. Kom dejen i det ovnfaste fad og bag kagen i 30 min. midt i ovnen.

Kokosglasur:
1. Kom alle ingredienserne i en lille gryde og giv det hele et forsigtigt opkog under omrøring.
2. Tag kagen ud af ovnen, når den har bagt i 30 min. Skru samtidig ovnen op til 225° (varmluft 205°).
3. Fordel kokosglasuren på kagen.
4. Bag kagen i endnu 5 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her