Logo

Hornfisk med ærtesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 udbenede hornfisk
4 spsk hvedemel
salt, peber
smør til stegning
 
Ærtesauce:
125 g champignon
1 lille finthakket løg
2 spsk smør
2 dl fiskebouillon og 1 dl hvidvin eller 3 dl fiskebouillon
300 g ærter
1 dl fløde
1 bdt purløg
 
Begynd med saucen:
Hak champignonerne og svits dem med løget i smør i en gryde – det skal ikke blive brunt.
Tilsæt bouillon og vin og kom ærterne i.
Lad det koge uden låg i 10 min.
Purer det gennem en sigte eller kom det i en blender.
Hæld det tilbage i gryden og kom fløden i.
Varm igennem og smag til med salt og peber.
 

Skær fisken i passende stykker og vend dem i hvedemel.
Drys med salt og peber og steg fisken mør på en pande.
Server ærtesaucen til sammen med små (nye) kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her