Logo

Blåmuslinger med Pernod og fennikelsmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er den perfekte sommerret: blåmuslingepakker med pernod lavet på grillen med fennikelsmør. Perfekt til en lun sommeraften på terrassen med vennerne og familien og et godt glas hvidvin.

Trækul:      Indirekte  

Gas:           Indirekte/middel varme

Forberedelse: 20 minutter. Stegetid: 10-12 minutter

 

1 ¾ kg blåmuslinger

175 g blødt smør

2 spsk Pernod

1 spsk hakket frisk fennikel

1 spsk hakket frisk purløg

2 fed hvidløg, knust

fennikeltoppe til pynt

*

 

A. Vask og skrub muslingerne under rindende, koldt vand og fjern det strittende skæg, der stikker ud fra de tæt lukkede skal­ler. (Kasser de skaller, der er åbne, og som ikke lukker sig, når man banker let på dem med en kniv.)

 

B. Rør smør, Pernod, fennikel, purløg og hvidløg godt sammen i en stor skål.

 

C. Læg to store stykker kraftigt alufolie oven på hinanden.

Læg en fjerdedel af muslingerne på midten og læg en fjerdedel af smørret som klatter ovenpå.

Fold alufoliet løst op omkring muslingerne og luk det sammen, så der dannes en pakke.

Lav tre pakker mere på samme måde.

 

D. Læg pakkerne midt på stegeristen og grill muslingerne indi­rekte over middel varme i 10-12 min., til alle muslingerne har åbnet sig.

Kasser de muslinger, der ikke har åbnet sig.

Server straks pyntet med lidt fennikeltop.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.191 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her