Logo

Chokoladetoppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokoladetoppe 2


#

25 g smør
50 g grofthakkede hasselnøddekerner
50 g smuttede, grofthakkede mandler
200 g mælkechokolade
50 g rosiner (ca. ¾ dl)
25 g letknuste cornflakes (ca. 1 ½ dl)
*
Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Svits nødder og mandler i ca. 2 min.

Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i panden.

Lad chokoladen smelte ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min.

Tag panden af varmen og vend rosiner og cornflakes i.

Sæt, med 2 små skeer, 25 chokoladetoppe på en bakke eller en bageplade med bagepapir.

Stil chokoladetoppene tildækket i køleskabet i mindst 1 time eller til de er kolde og faste.

Tips: Chokoladetoppene kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 3 døgn. Og de kan fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.428 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her