Logo

Røget laksesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røget laksesuppe

200 g røget laks

12 blade frisk spinat

6 dl fiskebouillon

1 knivspids safran

4 appelsiner

frisk estragon

 
Den røgede laks pakkes ind i blancheret spinat.

Fiskebouillonen koges et øjeblik med safran indtil suppen har taget farve af safran - Suppen må herefter ikke koge.

En halv appelsin presses for saft, og saften hældes igennem et kaffefilter, så den er helt klar og fri for frugtkød.

Suppen skal nu smages til med appelsinsaften, samt friske estragon blade.

I midten af hver tallerken anrettes nu den røgede laks indpakket i de blacherede spinatblade.

Suppen hældes udenom.

Tag en halv appelsin og lav 3 fileter uden skind og kerner og placer disse rundt om den røgede laks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her