Logo

Kartoffelsuppe - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Trykkoger: 6 min. - Alm. gryde: 20-30 min.

1 løg, hakket
2 porrer, i ringe
25 g smør/margarine
½ kg kartofler, skrællede, i skiver
1 l hønsebouillon (terning)
7 ½ dl mælk
salt, peber
evt. 1 dl fløde
Pynt:
150 g bacon, i strimler/tern
1 bdt purløg, klippet

Svits løg og porre i fedtstoffet.
Tilsæt kartoffelskiver og bouillon.
Trykkog 6 minutter.
Steg imens baconstrimlerne sprøde og klip purløgen fint.
Tag trykket af gryden (hurtigt eller langsomt).
Passer grønsagerne gennem sigte, eller purer dem på blender.
Kom pureen tilbage i gryden, varm den op med mælken.
Smag til med salt og peber og rund den evt. af med fløde.
Drys de sprødstegte baconstrimler og purløgene over ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her