Logo

Stegte asiatiske nudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Herligt til 4 sultne:

250 g asiatiske æggenudler
salt
500 g kyllingebrystfileter
1 bundt forårsløg
1 lille stykke frisk ingefær
2 fed hvidløg
1-2 tørrede chilier
5-6 spsk neutral olie (fx jordnøddeolie)
3 spsk sojasauce
1-2 spsk citronsaft

Nudlerne koges cirka 5 minutter i 2 l kogende saltet vand (på pakken står der præcis hvor længe) - ikke for bløde, fordi de jo også skal steges.
Hæld dem over i en sigte og lad dem dryppe godt af.
Skær kyllingekødet i lillefingertynde strimler.
Skyl forårsløgene, skær det yderste af det grønne af, som ikke ser sprødt ud.
Rens løgene og snit dem fint, enten i ringe eller strimler.
Ingefær og hvidløg gøres klar og hakkes fint.
Chilierne knuses eller hakkes fint.
En stor pande eller en wok pensles med 3-4 spsk olie og varmes op ved kraftig varme.
Kyllingekødet tilsættes.
Rør kraftigt rundt og lad det brune på alle sider 1-2 minutter.
Læg kødet op på siden og tilsæt i midten frisk olie, løg, ingefær, hvidløg og chiliflager og steg det hele.
Så skal nudlerne op på panden med de sidste dråber olie - og nu skal der røres hele tiden!
Efter godt 1 minut tilsættes sojasauce og citronsaft hurtigt, det syder pragtfuldt og dufter vidunderligt asiatisk.
Og husk ikke noget med gafler - frem med pindene!

Server med grøn te, jasminte og øl
kj pr. portion: 2600

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her