Logo

Kærnevælling - kærnemælksvælling med flæsk og rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. kærnemælk
100 g ris (1 dl)
sukker efter smag
letsaltet flæsk
groft rugbrød

Mælken bringes i kog
Risen drysses i under omrøring
Det koges i 20 min. under jævnlig omrøring
Smages til med sukker
Flæsket spises på groft rugbrød sammen med vællingen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (17 stemmer)
Siden er blevet set 4.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her