Logo

Champignonstuvning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 gram champignon
1–2 spsk smør
4–5 dl piskefløde
1–2 tsk Maizenamel
salt og peber
 
Champignon renses og skæres i skiver.
Smelt lidt smør i en gryde og svits champignon et øjeblik heri, hvorefter fløden tilsættes.
Lad blandingen snurre lidt og jævn den så med Maizena til en ret tyk stuvning, som skal koges godt igennem, så den melede smag forsvinder helt. Smag den færdige champignonstuvning til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her