Logo

Kartoffelsalat med majroer og sauteret rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g kartofler
500 g majroer
200 g rucola
3 spsk olivenolie
2 spsk rødvinseddike med hindbær

Kog kartoflerne og skær dem i mundrette klodser.
Skær stilk og rod af majroerne og skrab eventuelt den hvide del.
Skær dem i både.
Blancher majroerne i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
Skær den nederste stilk af rucolaen og sauter den i olivenolie.
Den skal blot ”svinges” på panden, den må ikke få farve eller falde for meget sammen.
Bland salaten og tilsæt rødvinseddike med hindbær.
Smag til med salt og hvid peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.656 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her